ENERJİ-SA'nın yıktığını kim yapacak ?

ENERJİ-SA

Kaletepe mahallesi 975.sokak-965.sokak ve Genç Osman caddesinde oturan mahalle sakinleri, Enerjisa'dan şikayetçi olduklarını belirttiler.

İKİ AYDIR KULLANIMIYOR

975.sokakta oturan mahalle sakinleri gazetemizi arayarak: ”Yaklaşık iki aydan bu yana Enerjisa sokağımıza bir trafo inşaatı yapıyor.Trafo binasını adeta yolun ortasına yaptılar.Sokağa araçla girmek neredeyse imkansız hale geldi. Bu yetmiyormuş gibi bu trafoya kablo döşemek için 975.sokak,965.sokak ve Genç Osman caddesi olmak üzere üç sokakta yaklaşık 500 metrelik yolu ve kaldırımı kazdılar.

 

KİLİT PARKELER ATILDI

Kırıkkale Belediyesinin döşediği kilit parkeler söküldü ve bir kenara atıldı.Şimdi bu üç sokaktaki kaldırımlar ve yol adeta mezbelelik hale geldi.Enerjisa ancak trafo dikmeyi biliyor.Kablo döşemek için kazdığı yerler yağmur yağınca çamur deryasına dönüyor. Buraların kilit parkelerini söktüler attılar.Şimdi buraların kilit parkelerinin ve kaldırımların tamiratını kim yapacak?

Buraları sökenler niye geri dönüp yıktıkları yeri yapmıyorlar.Bizim şikayetimizi ilgililerin ve yetkililerin duyarak yıkılan ve sökülen sokak ve caddemizin bir an evvel yapılmasını istiyoruz” dediler.

  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ